Tým ROUVY na závodech v Rakousku

 

Tým ROUVY na závodech v Rakousku

 

 

 

       Závodníci týmu ROUVY SPECIALIZED CYCLING, se v neděli zúčastnili 29. ročníku Kamptal Trophy v rakouském Langenlois. Na trati tohoto závodu se tradičně objevují kvalitní zahraniční závodníci i česká reprezentace napříč všemi kategoriemi.

 d

 

       V drsném, spíše lyžařském počasí, v minus dvou stupních a sněžení, už v půl desáté ráno, vyrazili do pětikolového závodu junioři. Petr Kopecký a Matyáš Vondráček se v silné konkurenci nezalekli záludností na trati ani nástrah počasí a vybojovali své první mezinárodní body umístěním v TOP TEN (8. a 9. místo). Ondřej Matějka závod kvůli technickým problémům nedokončil.

 

 

       Velmi dobře zvládla svůj první závod Nela Viktorová, která vybojovala v mrazivém počasí na trati mezi rakouskými vinicemi 6. místo a také získala první porci bodů do žebříčku UCI v kategorii Juniorky. V kategorii ženy Elite v silné konkurenci přijela do cíle na pěkném 10. místě absolventka sportovního gymnázia Zuzana Šafářová. Svou premiéru si odpoledne v kategorii Elite úspěšně splnil Jakub Hanák a v těžkém rozbláceném terénu nakonec dorazil do cíle závodu na 45. místě.

 

 

       Závody v Langenlois sice na každém kroku provázela celý den přísná hygienická opatření, ale sportovní akce proběhla v pohodě a v příjemné sportovní a přátelské atmosféře.

 

 

Vojtěch Huřík, trenér ROUVY Specialized a SG Vimperk
foto: Miloš Lubas, mtbs.cz 


Na fotografiích :

1) Kopecký Petr, 2) Šafářová Zuzana, 3) Vondráček Matyáš, 4) Viktorová Nela, 5) Hanák Jakub, 6) Příprava před závodem 

{gallery}Jitka/rok2021/brezen/rouvy{/gallery}

 


 

{jcomments off}