Šťastný magický rok 2020

Přestaňme se stresovat nesplněnými předsevzetími tím, že si budeme dávat nová a  prostě přijměme fakt, že rok 2019 je ve finále a s novým rokem přichází naše další šance dělat všechno správně.

 

Každý začátek je důležitý, ať je na papíře, nebo v naší mysli. Vlastně je nejdůležitější součástí každé ‘práce’.

Proto se s novým rokem odvážně pusťme především do práce na sobě samých a dovolme si využít možností a příležitostí, které nám ve svém čase dává.

 

V letošním roce se stalo mnoho věcí, které by nás měly přinutit zamyslet se nad tím, jak chceme aby vypadaly naše příští roky a rozhodnout se co uděláme pro to, abychom naše představy naplnili… Rok dvou “dvacítek” bude v mnoha ohledech výjimečný, magický, jak se shodují numerologové i astrologové. Je ale jen a jen na nás, kterých  zvláštností si všimneme, čemu přisoudíme důležitost a význam. Možná zažijeme magický okamžik právě tehdy, když se,  v duchu doporučení tibetského duchovního vůdce Dalajlámy, vydáme alespoň jednou na místo, kde jsme ještě nebyli.

 

Přejeme všem rok pevného zdraví, dobrých rozhodnutí, správných voleb, nevšedních zážitků, nadšení, vytrvalosti a štěstí. Spokojenost zejména v osobním životě, radost z maličkostí a každý den důvod k úsměvu.

 

 

prani silvestr

 

Vážení čtenáři, dopisovatelé, příznivci webu www.sumava.eu, děkujeme vám všem za vaše pozorné sledování našich stránek i v roce 2019, děkujeme za vaše nápady, podněty, ohlasy i kritiky. Vážíme si vaší přízně i zájmu a  těšíme se na další společný rok!

 

susice kasna namesti

 

Andrea Staňková©sumava.eu

www.isusice.eu

 

 tým redakce logo šumava

 

{jcomments off}