Čarodějnické slety

 

 

 

Čarodějnické slety v Prachaticích, Volarech a Vimperku

 

 

 

 

       Filipojakubská noc a s ní čarodějnické slety jsou opět tady. Dnes 30. dubna se budou konat i v Prachaticích, ve Volarech a Vimperku. Odpoledne a v podvečer je bude hostit prachatické Velké náměstí, vimperské letní
pi7KxKpdT kino a volarské náměstí. A program bude bohatý na všech třech místech. Prachatický čarodějnický slet připravuje hudební a divadelní skupina Rybníkáři, která vystupovala v Prachaticích i loni o čertech. Rybníkáři připravili program se soutěžemi, skákacím hradem, střelnicí nebo malováním na obličej. A chybět nebude ani ohniště, takže buřty na opečení je třeba si vzít s sebou.

 

       Prachatický slet na náměstí začne v sedmnáct hodin. A ve stejnou hodinu se sletí i volarské čarodějnice na místní náměstí před hotelem Bobík. Zvou je sem místní hasiči, dům dětí, svaz žen a Kulturně informační centrum. Připravena tu bude čarodějnická olympiáda a čarodějnický průvod. Všichni v kostýmech jsou vítáni. Vimperský čarodějnický rej vypukne v úterý v devatenáct hodin v místním letním kině. Připravuje ho Bouček a Artego s městským kulturním střediskem. A děti se tu mohou těšit na čarodějnické hrátky, soutěže, opékání buřtů a také lampionový průvod v jednadvacet hodin a ohňovou show.

 

 Autor: Tomáš Přibyl

{jcomments off}