Dvě výhry pro mladší žáky HC Vimperk

Přátelské utkání 12.1. 2019 ZS Příbram

 

HC Příbram – HC Vimperk 1:3 ( 1:2 , 0:0 , 0:1 )

sestava: Jeřábek, Novotný, Bělová, Huřík, Žampachová, Švík, Vinš, Vondrášek, Vincík, Dvořák, Krejsa, Machovec, Sedláček.

 

 

14 . mistrovské utkání 13.1.2019 ZS Vimperk

HC Vimperk – HC Lvi ČB B 9:2 ( 1:0 , 3:2 , 5:0 )

sestava: Jeřábek, Potůček, Novotný, Bělová, Huřík, Žampachová, Švík, Vinš, Vondrášek, Velek, Dvořák, Pixa, Sedláček, Vincík, Krejsa, Machovec.

 

Hodnocení trenéra Davida Vinše: V sobotu jsme odehráli odvetný zápas v Příbrami, kde jsme místní mladší žáky porazili 3:1 po výborném kolektivním výkonu. Zápas jsme odehráli na malý počet hráčů, ale i přesto jsem byl hodně spokojen s výkonem všech hráčů. Tyhle zápasy, kdy proti nám stáli hráči stejného ročníku nám dávají největší smysl a jsem rád za možnost sehrání. Zápas jsme zvládli hlavně v bruslení a bojovnosti. Byl jsme sám zvědavý jak se děti vyspí a zvládnou druhý den mistrovský zápas s týmem Lvíčat. Dnešní zápas mě , ale mile překvapil.

 

Odehrát během dvou dnů dva pro mě docela těžké zápasy v takovém tempu je na velkou pochvalu. Dnešní zápas byl jasným důkazem, co dělá dnešní hokej a to je bruslení. V tom jsme soupeře od poloviny zápasu jasně přehrávali a nedali mu žádnou šanci. Poslední třetina už byla exhibice v našem podání a já musím pochválit všechny hráče, kteří absolvovali víkendové zápasy za výborné výkony a obětavý výkon.

 

Byla radost hráče sledovat. Jsem moc rád, že tréninky a čas strávený na zimáku se nám vrací o víkendu. Byl vidět moc velký posun v bruslení. To mi dělá velkou radost. Za mě velké poděkování všem hráčům a rodičům za výbornou diváckou kulisu!!!

 

Příští týden v neděli přivítáme doma soupeře z Písku v dalším mistráku a bude to již 30 zápas od září. 

 

 

Foto:Zdeněk Formánek

 

 {gallery}vimperk/2019/foto_zdenek_formanek/leden/vins_lvi/{/gallery}

 

 

{jcomments off}