Fotbalový víkend 6.10. – 7.10.

1.A Muži

TJ ŠUMAVAN Vimperk – Junior Strakonice 1:0 (1:0)

gól: 26. Šíp

sestava: Hrubý – Blahout J. (71. Uhlík), Chvosta, Šíp, Psutka (77. Podskalský) – Kvapil, Blahout V. – Pospíchal, Vondrášek (K) (85. Sýs), Čech – Císař (74. Šimandl)

 

Hodnocení trenéra Michala Uhlíka: V dalším “domácím zápase” ve Čkyni jsme přivítali hráče Strakonic, kteří ještě neprohráli a navíc mají ve svých řadách Honzu Zušťáka, který umí rozhodovat zápasy. Utkání jsme začali lépe a celý první poločas jsme byli lepším týmem. Do vedení nás dostal Martin Šíp, který ze 30 metrů dal za zeď gól na 1:0 pro nás z trestného kopu.

 

Hráli jsme opravdu dobře a po přestávce jsme chtěli pokračovat v naší hře. Hosté ale pozměnili svoje rozestavení a nám to dělalo v druhém poločase veliké problémy. Gól jsme ale nedostali a naopak jsme chodili do brejků a měli šance na navýšení našeho vedení. Žádný gól jsme již ale nedali, ale hlavně neinkasovali a tak zaslouženě vyhráli. Výborně zachytal Hrubý a hrála nám skvěle krajní záloha. Celý tým podal zodpovědný výkon a připisujeme si skvělé tři bodíky.

Za týden se musíme pokusit urvat nějaký ten bodík ve Vodňanech.

  {gallery}vimperk/2018/foto_zdenek_formanek/rijen/fotbal_muzi_vimperk_strakonice/{/gallery}

 

 


 

 

KP st.dorostu

FK Vodňany – TJ ŠUMAVAN Vimperk 0:0 po pen. 3:0

sestava: Jaroš – Matoušek M., Kopolovič, Matoušek V., Samec – Vintr, Uhlík, Kadlec, Švarc – Koloušek, Šimandl (K)

střídali: Koubek, Novotný, Tóth, Schettini

 

Hodnocení trenéra Jiřího Formánka: Věděli jsme ze nás na hřišti ve Vodňanech nečeká nic lehkého. Domácí podali bojovný výkon a to na nás dnes stačilo. Nedokázali jsme proměnit ani jednu naši šanci a vrchol zmaru byla ta v 90 minutě kdy jsme výborně chytajícího domácího brankáře ani na dvakrát nepřekonali. Penalty hodnotit nebudu.

Hoši jedeme dál a teď nás čeká nás oblíbený soupeř z Blatné, kde chceme určitě vyhrát.

  {gallery}vimperk/2018/foto_zdenek_formanek/rijen/fotbal_st_dorost_vodnany_vimperk/{/gallery}

 


 

 

KP ml. dorostu

FK Vodňany – TJ Šumavan Vimperk 0:4 (0:2)

branky: 44´, 79´ Lukáš Sýs, 19´Václav Chvosta, 38´Filip Potůček

sestava: Svěchota – Bašta, Matoušek, Chalupa, Schettini – Sýs, Kubačka, Novotný, Vavřík – Chvosta, Štěpánek střídali: Tóth, Potůček

trenéři: Lukáš Sýs, Ondřej Málek

 

Hodnocení trenérů: ,,Do Vodňan jsme zajížděli s vědomím, že jsme dle umístění v tabulce favorité. To se během utkání potvrdilo. Jsme rádi, že kluci navázali na dobré výkony z předchozích utkání, ale zároveň to nyní i potvrdili výhrou, které si ceníme. Pokusíme se na tento výsledek navázat i v dalším kole, kdy zajíždíme do Blatné, kde nás nebude čekat nic lehkého.”

 

{gallery}vimperk/2018/foto_zdenek_formanek/rijen/fotbal_ml_dorost_vodnany_vimperk/{/gallery}

 

 


 

 

 

KP st.žáků

TJ Šumavan Vimperk – Tatran Prachatice 1:2 (1:0)

gól: 25. Graf

sestava: Wolf – Juřík, Ludačka, Pineau, Švarc – Paletář, Uhlík (K), Graf – Kecskes, Benda, Sova střídali: Kliment, Schettini

 

 


 

 

KP ml.žáků

TJ Šumavan Vimperk – Tatran Prachatice 0:3 (0:1)

sestava: Kouřim D., Pasecký, Pineau, Matheisl, Chvosta, Aleš, Kliment, Toman, Tongel, Uhlík, Košnař, Hovorka

 

Dnes to nebyla šťastná sobota vimperské mládeže!! Ani mladší žáci nedokázali zvítězit, když s Tatranem Prachatice prohráli 3:0. Dle slov trenéra kluci zaspali začátek a utkání, kdy inkasovali brzy gól a bylo po utkání.

 

Trenér Jaroslav Uhlík chválí za skvělý výkon nejmladšího hráče kádru Denise Košnaře!

 

{jcomments off}