HC Vimperk nestačil na Vajgar

MUŽI V ÚVODNÍM ZÁPASE NESTAČILI NA VAJGAR

1. kolo KLM

neděle 23. 9. 2018 17:00, ZS Vimperk 

HC Vimperk – HC Vajgart J.Hradec 2:4 (1:1,1:1,0:2) 

Góly a nahrávky: 6. R. Sitter (Korous), 38. J. Předota (R. Suchánek ml.) – 13. Kalvas (Tomšík, Gurka), 29. J. Mazanec (Ondřej, Košťál), 47. Košťál (Ondřej, J. Mazanec), 59. Tomšík (Ištvánik, M. Jindra).

Rozhodčí: Poskočil – P. Bělohlav ml., Knor.

Vyloučení: 7:6

Využití: 1:2

Diváků: 300

 

Vimperk: P. Buchta – O. Předota, Chaloupka, Kačmár, J. Předota, Janásek, Horejš – Bojer, J. Hanzal, Paule, Korous, R. Suchánek ml., R. Sitter, Binder, Fleischman, Novotný. Trenéři Milan Stárek a Pavel Předota.

 

J. Hradec: T. Kubeš – Tržil, Chmel, Popelka, Ištvánik, Jon – Ondřej, Košťál, J. Mazanec, Tomšík, Kalvas, Gurka, Janeček, M. Jindra, D. Mihulka ml. Trenéři Robert Procházka, David Mihulka st. a Zdeněk Ledvinka.

 

Do prvního utkání nové sezóny vstoupili domácí hokejisté aktivněji a již v 6. minutě vedli po brance Sittera 1:0. Hosté se poprvé gólově prosadili ve 13. minutě a po první třetině tak bylo skóre vyrovnané. Ve 29. minutě se dostal Vajgar do vedení, ale domácím se podařilo ještě před koncem druhé třetiny srovnat stav na 2:2.

 

Ve třetí třetině se projevila sehranost a také lepší fyzická připravenost hostujícího celku, který dvěma brankami rozhodl o svém vítězství.

 

První body mohou vimperští získat v sobotu 29.9. na ledě Humpolce. V neděli 7.10. pak doma přivítají Telč. 

 

 

{gallery}vimperk/2018/foto_zdenek_formanek/zari/hokej_muzi_vimperk_hradec/{/gallery} 

 

{jcomments off}