Dvě výhry dvě prohry Šumavanu Vimperk

1.A muži

FK Lažiště – TJ Šumavan Vimperk 4:2 (2:0)

góly: 75. Psutka, 87. Šíp

sestava: Winter – Blahout J. (32. Tischler), Psutka, Šíp (K), Čech (85. Šimandl) – Blahout V., Kvapil (64. Vondrášek) – Podskalský (67. Gyürüsi), Pankratz, Pospíchal – Císař (83. Sandany)

 

Hodnocení k utkání trenéra Michala Uhlíka: Okresní derby v Lažišti jsme nezvládli. Přitom jsme do zápasu nevstoupili špatně a byli jsme aktivnější než domácí. Bohužel jsme ale neubránili roh a prohrávali jsme 1:0. I nadále jsme měli míč na svých kopačkách, ale byli to domácí, kdo dal gól. Od této chvíle byli lepší kluci z Lažišť.

Do druhého poločasu jsme šli s cílem se zápasem něco udělat, ale zápas se hrál ve stejném tempu. My jsme byli všude druzí a nehráli jsme dobře. Postupně se skóre měnilo až na 4:0 pro domácí a my jsme stačili v závěru pouze korigovat góly Psutky a Šípa na 4:2.

Výsledek je naprosto zasloužený a my jedeme domů bez bodů. Za předvedený výkon zaslouží dnes pochvalu pouze kapitán Martin Šíp. V dalším zápase hrajeme v Trhových Svinech a musíme utkání odehrát úplně jinak. Jinak neuhrajeme žádný výsledek. No nic, jede se dál, soutěž je teprve v začátku. Hlavy vzhůru!

{gallery}vimperk/2018/foto_zdenek_formanek/srpen/fotbal_muzi_laziste_vimperk/{/gallery}

 

 

 

KP Staršího dorostu

TJ Hradiště/Písek “B” – TJ Šumavan Vimperk 0:1 (0:1)

gól: 3. Matoušek V.

sestava: Jaroš – Samec, Uhlík, Matoušek V., Matoušek M. – Koubek, Rod, Šimandl (K), Vintr – Frček, Koloušek

střídali: Švarc, Schettini, Chvosta, Chalupa trenér: Jiří Formánek

 

Hodnocení k utkání trenéra Jiřího Formánka: Domácí nastoupili posílení o několik hráčů FC Pisek, ale nebylo to moc znát .Od začátku jsme diktovali tempo hry a rychle se ve 2. minutě po rohu dostali do vedení 1-0 .Velmi pohotově dorazil míč do branky Venca Matoušek .To nás uklidnilo a přišly i další šance, které ale gólem neskončily.Největší měl Jarda Koubek a Lukáš Frček. Domácí hrozili jen ojediněle a střelami z dálky se kterými si v pohodě poradil dobře chytajicí Michal Jaroš.

Druhý poločas už tak pohodový nebyl .Hrál se spíše bojovný fotbal mezi vápny bez šancí. Jedno gólové vedení jsme udrželi i ve velmi nervózním závěru a mohli slavit další 3 body.

Dnešní zápas byl odmakaný a pochvalu zaslouží celý tým.

 

KP Mladší dorost 

Hradiště / Písek B – TJ Šumavan Vimperk 4:3 (1:2)

branky: Potůček 2x, Štěpánek Trenéři: Lukáš Sýs, Ondřej Málek

 

Hodnocení trenéra Lukáše Sýse: ,,Výkon našeho týmu je pro mě obrovským zklamáním. Na hřišti nám chyběla chuť vyhrát, soupeř byl více odhodlaný a my jsme mu díky našim chybám a neproměněným šancím dali výhru na zlatém podnose. Můj obdiv má kapitán našeho týmu Martin Matoušek, který odehrál celé utkání za starší i mladší dorost.”

 

 

KP Staršího žáků

Junior Strakonice – TJ Šumavan Vimperk 1:2 (0:0)

góly: 41. Graf, 68. Benda

sestava: Wolf – Švarc, Pineau (K), Ludačka, Juřík – Graf, Benda, Uhlík, Paletář – Kecskes, Sova střídali: Kliment, Schettini, Aleš trenér: Jaroslav Uhlík

 

KP Mladších žáků

Junior Strakonice – TJ Šumavan Vimperk 6:2 (3:0)

góly: Sedláček 2

sestava: Kouřim D. – Vondrášek, Hovorka, Havlan, Toman, Pineau, Pasecký, Matheisl, Sedláček, Tongel, Kouřim Š.

 

text:Michal Uhlík ml.

{jcomments off}