Šumavan Vimperk rozstřílel soupeře 35-1

1.A Muži

TJ Šumavan Vimperk – Junior Strakonice 1:0 (1:0)

gól: 2. Samohejl

sestava: Hrubý – Matoušek (62. Samec), Děd, Sedláček (K), Blahout J. – Blahout V., Kvapil – Podskalský (56. Šimandl), Pankratz, Pospíchal – Samohejl (87. Sýs)

 

Hodnocení trenéra Michala Uhlíka: V dalším zápase jsme doma přivítali tým ze Strakonic, který ještě v minulém kole bojoval doma o postup s Blatnou. Moc dobře jsme věděli, co hosté hrají, stejně jako oni o nás. Do zápasu jsme vstoupili skvostně! Náš útočník Samohejl dal po svém sólu gól a otevřel skóre tohoto zápasu. Nakonec to byl gól vítězný. Další šance jsme v prvním poločase bohužel neproměnili a tak se šlo do kabin za stavu 1:0 pro nás.

 

Druhý poločas se odehrával především na naší půlce a hosté nás trošku zatlačili před naši branku. My jsme ale poctivě bránili a hráči Strakonic nás tlačili, čehož jsme využívali k rychlým brejkům. Gól jsme nedali my a ani kluci od Otavy a tak jsme si připsali krásné tři body. 

 

 

1.A Dorostu

Šumavan Vimperk – Netolice/Vitějovice 10:0 (4:0)

góly: 15., 36., 55., 61. Uhlík, 60., 64. Koubek, 4. Vintr, 28. Kadlec, 57. Šimandl, 84. Chvosta

sestava: Král – Formánek, Kopolovič, Matoušek V., Samec – Vintr, Uhlík, Červený, Koubek – Šimandl (K), Kadlec střídali: Chvosta, Matoušek M., Tachajev

 

Hodnocení trenéra Jiřího Formánka: Výsledek hovoří za vše a dnes můžeme být spokojený i s předvedenou hrou. Za týden se posledním zápasem v Miroticich rozloučíme se sezonou a těším se na souboj o našeho krále střelců.

{gallery}vimperk/2018/foto_zdenek_formanek/cerven/dorost_vimperk_vitejovice/{/gallery}

 

 

KP starší žáci, 20. kolo

TJ Šumavan Vimperk – SK Čtyři Dvory 7:1(3:0)

branky: 34’ Potůček, 35’, 70’ Vavřík, 35’, 46’, 53’ Matoušek, 67’ Kubačka

Sestava: Wolf – Hejtmánek, Matoušek, Chalupa, Schettini – Potůček, Kubačka, Benda, Sýs – Chvosta, Šťepánek střídal: Vavřík

Trenéři: Lukáš Sýs, Ondřej Málek

 

Hodnocení trenérů: ,,Díky naši nepřesné mušce a výbornému gólmanovi hostí neskončilo utkání dvouciferným výsledkem v náš prospěch. Více nemá cenu utkání hodnotit, kdo viděl, ten pochopí. Vyzdvihneme výkon Honzi Vavříka, který nastoupil a naší hru oživil a také nesmíme zapomenout na našeho kapitána Martina Matouška, který završil svou kariéru ve starších žácích hattrickem. Chtěli bychom klukům za celou sezónu poděkovat, za to jak k fotbalu přistoupili, za to jakou udělali partu a odměnou za vše jim je konečné druhé místo v tabulce.

 

Speciální poděkování patří mladšímu žákovi Petru Wolfovi (r.2006), který byl pro náš tým brankářskou oporou. Sezóna pro nás ještě úplně nekončí, protože na konci června jedeme hrát mezinárodní turnaj do Maďarska, to mají kluci za odměnu.

 

Takže kluci ještě jednou díky za vše vaši trenéři Lukáš Sýs a Ondra Málek !!!

 

 

KP mladší žáci, 20. kolo

Šumavan Vimperk – Čtyři Dvory 17:0 (8:0)

góly: Benda 5, Paletář 5, Kecskés 4, Juřík 2, Uhlík 

sestava: Wolf – Schettini, Švarc, Juřík, Kliment, Aleš, Uhlík, Kecskés, Paletář, Benda (K), Ludačka, Sova, Chvosta trenér: Jaroslav Uhlík

 

{gallery}vimperk/2018/foto_zdenek_formanek/cerven/mladsi_zaci_predani/{/gallery}

 

text:Michal Uhlík ml.

 

{jcomments off}