vins

Poslední zápas sezóny

10.mistrovský turnaj – ZS Vimperk – sobota 17.3.2018

 

vins

 

 

HC Vimperk – HC Strakonice 13:4 ( 2:0 , 8:2 , 3:2)

sestava: Jeřábek , Kryštof , Drabeš , Novotný , Bělová , Huřík , Dvořák , Sedláček , Pelech , Vinš , Vondrášek , Machovec , Karvan , Švík .

 

Hodnocení trenéra Davida Vinše: K poslednímu mistrovskému zápasu jsme nastoupili doma proti týmu ze Strakonic . Po celý týden už jsme moc netrénovali a spíš si hráli , aby jsme si konec sezony užili. K dnešnímu zápasu jsme dnes nastoupili zodpovědně a předvedli jeden z nejlepších výkonu v sezoně . Bruslením a důrazem u soupeřovi brány jsme so vytvořili šance a tentokrát většinu proměnili . Jsem za tento zápas rád , že nám vyšel a se sezonou jsme se rozloučili jak dobrým výkonem tak výsledkem . Velká pochvala dnes pro všechny hráče, od brankářů po posledního hráče si dnes zápas všichni užili. Jsme rád , že jsme hlavně dobře bruslili a měli dobrý pohyb.

 

Ted nás ještě čekají v týdnu tři tréninky a v pátek ukončíme sezonu . Ikdyž moc nejsem zastáncem výsledků a statistik jedna věc mě potěšila a to , že jsme skončili jak na mini hokeji tak i na celé v plusových číslech a to je pro mě velká výhra , že dokážeme tak s úzkým kádrem bez výrazných individualit být konkurence schopní jiným týmům z daleko větších měst. Stálo za tím letos hodně práce a dřiny jen pro info absolovali jsme celkem cca 116 tréninků a k 50 odehraných zápasů což je pro mě slušná porce. Jsem hlavně rád , že se nám vyhýbali zranění a nemoci a sezonu jsme pěkně dotáhli.

 

Závěrem moc díky všem hráčům , rodičům a trenérům , že jsme vše zvládli. Díky!!!! Moc díky všem za podporu jak na zimáku , tak na sociálních sítí!!!! Vážíme si toho a slibuji , že se dobře připravíme na sezonu další , kde budem nastupovat v lize ml.žáků!!!!!!!