Rudolf Suchánek se moc těší na PLAY OFF

Rozhovor s nejzkušenějším vimperským útočníkem Rudolfem Suchánkem před čtvrtfinálovou sérií. Rudolf Suchánek je odchovancem Motoru ČB,kde odehrál celou mládežnickou kariéru.Mužskou část kariéry strávil v druholigových týmech HC ZVVZ Milevsko,IHC Písek a HC David servis ČB.Před letošní sezónou posílil náš tým v krajské lize.Jeho otcem je bývalý reprezentační obránce (ZOH Calgary 1988) Rudolf Suchánek st..

 

suchanek

 

 

Jak hodnotíš předsezónní příchod Tvůj a Tvých spoluhráčů z David servisu J. Hanzala, L.Chaloupky a P. Fleischmana do týmu HC Vimperk?

Myslím že jsme zapadli docela dobře, udělala se zde dobrá parta a doufám že jsme klukům trochu v sezoně pomohli.

 

Před začátkem sezony jste veřejně prohlásili,že jste přišli do Vimperka vybojovat play -off,které se zde několik sezón nehrálo,což se povedlo.Jak vypadala základní část krajské ligy z tvého pohledu?

Jsem rád za sebe i kluky,že se nám to povedlo a postoupili jsme do play- off. Základní část byla velmi vyrovnaná až do posledního kola. Dle mého názoru nemá jasného favorita, jako jsme našeho času bývali my s David Servisem ČB.

 

Odpovídá páté místo po základní části reálné kvalitě týmu?

Páté místo asi odpovídá, ale za výkony po novém roce bych nás viděl na třetí pozici.

 

Koho jsi si přál jako čtvrtfinálového soupeře a jak jsi spokojen s tím,že vás tabulkové postavení po základní části spojilo do čtvtfinálové dvojice s Veselím n.L.?

Přál jsem si osobně Strakonice, ale je mi to jedno, beru i VeselÍ n.L .Jestli chceme vyhrát krajskou ligu,tak musíme porazit každého.Pro fanoušky to bude svátek a doufám, že budou naším šestým hráčem a nadále nás budou podporovat tak,jako po celou sezonu. Máme totiž nejlepší FANOUŠKY v kraji!

 

Program čtvrtfinále:(hraje se na dvě vítězná utkání)

1.zápas:pátek 09.03.2018 TJ Lokomotiva Veselí n.L.-HC Vimperk 19.00 ZS Veselí n.L.

2.zápas:neděle 11.03.2018 HC Vimperk-TJ Lokomotiva Veselí n.L. 17.00 ZS Vimperk

 

Případný rozhodující zápas: (3.zápas:středa 14.03.2018 TJ Lokomotiva Veselí n.L.-HC Vimperk 19.00 ZS Veselí n.L.