Turnaj o Jarní pohár 2018

4. ročník turnaje o Jarní pohár 2018 – ZS Vimperk

 

Týmy: HC Vimperk,HC Vlci Sušice,HC Příbram,HC Drtiči Hodonín

 

Výsledky HC Vimperk

HC Vimperk – HC Vlci Sušice 11:3 ( 4:1, 6:0 , 1:2)

HC Vimperk – HC Příbram 8:5 ( 4:1 , 1:1 ,3:3 )

HC Vimperk – HC Drtiči Hodonín 6:5 ( 0:1 , 2:2 , 4:2 )

 

Celkové pořadí:

1. HC Vimperk

2. HC Drtiči Hodonín

3. HC Příbram

4. HC Vlci Sušice

 

Sestava domácích: Jeřábek , Kryštof , Novotný , Košnař , Huřík , Bělová , Mařík , Vinš , Jiřík , Machovec , Dvořák , Vondrášek , Pelech , Karvan , Sedláček , Švík.

 

V sobotu 3.3. se na ZS ve Vimperku uskutečnil další , již 4.ročník Jarního poháru pro ročníky 2008 a mladší . Musím říct , že za mě i potom dle ohlasů se turnaj povedl . Byli vidět výborné zápasy a hlavně finále mezi domácími a mužstvem s Hodonína byla vynikající podívaná . Jsem moc rád , že zavítali mužstva s kterými se nepotkáváme a hlavně s dálky , že dorazil Hodonín , který se u nás prezentoval výborným hokejem a měl hodně dobrou podporu v hledišti. Když ve zkratce zrekapituluji zápasy domácích , tak v prvním zápase byla vidět naše větší chuť po vítězství a Sušici jsme přehráli jednoznačně 11:3 .

 

V druhém zápase proti pro mě hodně dobře hrající Příbrami jsme měli excelentní nástup a brzo vedli 4:0 potom soupeř přidal , dobře bruslil a zápas jsme ubojovali do vítězného konce do výsledku 8:5 . Po tomto zápase bylo jasné , že nás čeká Hodonín a pro naše hráče finále . K vidění byl strhující zápas na obou stranách i skóre se měnilo jak na houpačce a zastavilo se na stavu 6:5 pro domácí a tudíž jsme se mohli radovat z 1 .místa.

 

Pro náš tým to byla vůbec první zlatá medaile z velkého turnaje a tým přezdívaný věčně druzí mohl konečně slavit . Malinko bych se u finálového zápasu zastavil . Že byl vidět vynikající hokej jsem již psal , že oba týmy šli opravdu na krev bylo vidět a to bylo pro mě úžasný vidět přál jsem si před zápasem , aby to byl hokej nahoru dolů od první minuty až do konce a to bylo. Viděli jsme fair – play gesto od domácích , bohužel i dva zraněné golmany, kteří doufám budou v pořádku. Viděli jsme že Hodonínští byli v globále lepší tým ve finále , ale finále rozhodli individuality na straně domácích . Jak jsme řekl tady by stálo za to mít dva poháry za 1. místo , tak by si to oba týmy zasloužili.

 

V turnaji byli vidět ale výborný hráči v dresech Příbrami a Sušice. Já všem přeji at se všem daří a pracujte na sobě , trenéři nezapomínejte , že jsou to pořád děti a pořád mají mraky času před sebou , hlavně at Vám všem drží zdraví!!!!!!! Já osobně jsem moc rád , že domácí tým byl vidět a i slyšet , že jsme nenavázali na poslední špatné zápasy z mistráků a přehodili na jiný level a hráli opravdu pohledný hokej.

 

Díky borci!!!!!!!!! Jsem i rád , že se nám dařilo na individuálně , kdy nejlepší brankář turnaje byl vyhlášen F. Jeřábek a nejužitěčnějším hráčem turnaje N. Mařík. 

 

 {gallery}vimperk/2018/foto_zdenek_formanek/brezen/turnaj_vins/{/gallery}