vins

Druhé místo z mezinárodního turnaje

 Vánoční mezinárodní turnaj Brumov – Bylnice 30.12.2017

 

vins

 

Týmy:

HC Brumov – Bylnice

MHA Martin HK 95

Považská Bystrica HC

Kopřivnice

HC Vimperk

 

Zápasy:

HC Vimperk A – HC Brumov – Bylnice A 12:3

HC Vimperk B – HC Brumov- Bylnice B 5:4

 

 

HC Vimperk A – HC Kopřivnice A 8:7

HC Vimperk B – HC Kopřivnice B 5:11

 

 

HC Vimperk A – HK Považská Bystrica A 4:6

HC Vimperk B – HK Považská Bystrica B 8:3

 

 

HC Vimperk A – MHA Martin A 8:6

HC Vimperk B – MHA Martin B 10:1

 

 

Umístění týmů sk. A

1.místo HK 95 Považská Bystrica

2.místo HC Vimperk

3.místo MHA Martin

4.místo HC Kopřivnice

5.místo HC Brumov – Bylnice

 

Umístění týmů sk. B

1.místo HC Kopřivnice

2.místo HC Vimperk

3.místo HC Brumov – Bylnice

4.místo HK 95 Považská Bystrica

5.místo MHA Martin

 

Sestava A tým: Jeřábek,Drabeš,Košnař,Vondrášek,Vinš,Sedláček,Novotný, Dvořák,Maruška,Schmied. trenéři : David Vinš , Jiří Schmied

 

Sestava B tým: Kryštof,Karvan ,Huřík,Bělová,Žampachová,Bušek A., Hořínek,Hladký,Machovec,Pelech. trenéři : Milan Karvan , Vojta Huřík.

 

Hodnocení trenéra Davida Vinše: Letos jsme si na Vánoční turnaj vybrali daleký Brumov – Bylnice. Naše tradiční turnaje v České Lípě jsme museli oželit kvůli špatnému termínu před Vánoci. Na turnaj jsme odjeli o den dříve a v Brumově večer ještě absolvovali trénink. Z různých důvodů nemohli odjet J.Švík a M.Bušek.Tým jsme museli doplnit , jelikož se hrálo na A i B straně. Obrovský dík patří Buškům a Hořínkům , že po svém turnaji 29.12. sedli do auta a dorazili za námi do Brumova. Turnaj jsme odehráli s týmy s větších měst a pro nás celkově velká neznámá. Bylo to rozloučení s malým hokejem a pro nás jako trenéry velmi důstojné a věřím,že jsme zanechali v Brumově jen ty pozitivní výkony jak na ledě tak mimo něj. Obě strany jak A i B odehráli výborný turnaj a výsledky to jen dokazují. Ukázali jsme opět naší vyrovnanost celého týmu a všechny zápasy byli odehrány od všech na 100 % . Za mě jsem hrozně rád za tento turnaj , který nám mnohé ukázal a s porovnáním s daleko většími městy jsme rozhodně ostudu neudělali. Takže jak výkonem tak i výsledkově za nás všechny trenéry spokojenost a a rozloučení s malým hokejem bylo tak jak jsme si představovali. Děti i rodiče byli pochváleni děti za výkony , rodiče za úžasnou atmosféru , kterou v dresech a s bubny vytvořili . Velký dík Vám!!!! Rodiče byli po celý turnaj dalším hráčem a byli moc slyšet. Poděkování patří do Brumova p. Vaňkovi za výbornou organizaci s turnajem , ubytováním. Toto vše fungovalo na jedničku . Pro mě jediná kaňka turnaje byli lidi z týmu P.Bystrice a rozhodování zápasu ze strany mladých nezkušených rozhodčích. Poděkování patří všem rodičům, dětem , že jsme mohli odcestovat a turnaj odehrát.

 

Zvláštní poděkování patří společnosti ČSAD České Budějovice za dopravu , kterou nám poskytla , řidiči p. Machovcovi za klasicky dobrou jízdu , HC Vimperk , p.Buškovi za sponzorský dar na dopravu a Miloši Sichingerovi za sponzorský dar na občerstvení dětem do šatny. Všem moc velký dík!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Závěrem naše klasické heslo , které se opět potvrdilo . Jsme rádi za to , co děláme ,protože to má smysl.