Šumavan Vimperk vyloupil Blatnou 19:4

Muži I. A třída, skupina A

Mezi Blatnou s Vimperkem padly tři góly v rozmezí tří minut! Domácí dali oba v přesilovce.

 

TJ Blatná – Šumavan Vimperk 2:2 (0:1)

Góly: 64. Křivanec, 66. Motyka – 2. a 65. Chvosta. ČK: 0:1 (59. Tischler).

Hodnocení trenéra Michala Uhlíka: Do Blatné jsme si jeli pro bodíček, což se nám povedlo a jsme za něj moc rádi, ale mrzí mě červená karta Martina Tischlera, který mi bude chybět v příštím kole. První poločas skončil na šance 3:1 pro nás, podle toho by se zdálo, že jsme byli lepším týmem, ale byli to spíše domácí, kdo měl míč více na kopačkách. Ve druhé půli jsme chtěli co nejdéle držet vedení, znervóznět domácí, aby museli více a více otevírat obranu. Což se nám dařilo, ale pak dostal Tischler druhou žlutou kartu, která tedy byla trochu přísná, ale respektuji ji. Bod jsme ubránili s vypětím všech sil, kluci makali, bojovali. Chválím celý tým. Po půlce sezóny máme dvacet bodů, s tím jsme naprosto spokojení.

 

11. kolo, KP starší žáci neděle

5.11.2017, 9:30h

TJ Blatná – TJ Šumavan Vimperk z.s. 1:2 (1:1)

branky: 1. Říha Vítek – 19. Benda Petr, 59. Chvosta Václav

sestava Vimperka: Wolf – Paletář, Bašta, Matoušek (k), Schettini – Sýs, Kubačka, Novotný, Chalupa – Chvosta, Benda střídali: Štěpánek, Potůček, Hamburg

trenéři: Lukáš Sýs, Ondřej Málek

 

,,K poslednímu utkání podzimní části soutěže jsme zajížděli do Blatné, kde jsme věděli, že nás nečeká lehké utkání a to se také potvrdilo. Od první minuty jsme prohrávali 1:0. Naši kluci hráli dobře, vytvořili jsme si několik šancí, ale ty jsme bohužel neproměnili. Skórovat se nám podařilo až z přímého kopu Petra Bendy, který v 19´srovnal stav utkání. Do poločasu jsme si vytvořili ještě pár šancí, ale střeli mířili vždy mimo soupeřovu branku.

 

Do druhého poločasu jsme vstupovali s vědomím, že musíme více ,,roztáhnout” hru a nedostávat se tolik do kontaktů s hráči soupeře, kteří hráli důrazně, ovšem musím podotknout, že v rámci pravidel. To se nám moc nedařilo, ale nakonec se povedlo Václavu Chvostovi vstřelit vítězný gól po krásné akci ze středu hřiště, kdy po sérii narážeček již měl střelec celkem jednoduchou pozici. Kluky musím opět za předvedený výkon pochválit a musím říct, že tyto body byly vybojované, protože se hrálo celkem vyrovnané utkání a tým Blatné mě mile překvapil, rozhodně si myslím, že nepatří do spodní části tabulky.

 

Teď nás čeká zasloužený odpočinek a hned po něm začne příprava na jarní část sezóny. Klukům bychom chtěli poděkovat za celkový přístup k sezóně, stejně tak zaslouží poděkování vedení našeho oddílu v čele s předsedou Jaroslavem Uhlíkem za podmínky, které pro nás připravuje a i díky tomu jsme v tabulce tak vysoko.”

 

KRAJSKÝ PŘEBOR MLADŠÍCH ŽÁKŮ

neděle 5. listopadu 2017 od 11.15h

TJ Blatná z.s. – TJ Šumavan Vimperk z.s. 1:15 (0:6)

branky: J. Uhlík 3, Š. Kecskés 3, R. Juřík 2, P. Benda 2, J. Chvosta, J. Paletář, A. Kliment, F. Aleš, S. Schettini

sestava: P. Wolf, R. Juřík, P. Benda (K), M. Ludačka, J. Paletář, Š. Kecskés, J. Uhlík, A. Kliment, T. Pineau, M. Sova, J. Chvosta, S. Schettini, F. Aleš trenér: Jaroslav Uhlík

 

“V posledním kole KP mladších žáků jsme zajížděli do Blatné s vědomím, že za námi druhý Tábor v sobotu prohrál v Milevsku, a že v případě dnešního našeho vítězství budeme podzimními mistry KP s náskokem čtyřech bodů na zmiňovaný Tábor. Vyhrát se nám podařilo a to značným rozdílem. Našich kluků bylo plné hřiště, domácí nevěděli, kam dřív skočit. Bylo to pěkné ukončení podzimní části sezóny. Pochvalu zaslouží celý tým.

 

V zimní části sezóny odehrajeme dva dlouhodobé turnaje a to na Dynamu České Budějovice a v Týně nad Vltavou. Toto doplníme ještě jednorázovými turnaji.” – Jaroslav Uhlík, trenér