U „Mourečků“ nakupujeme už 30 let

 

U „Mourečků“ nakupujeme už 30 let

 

 

      Jedna ze sušických firem, na kterou jsme zvyklí, a která do našeho města neodmyslitelně patří desítky let, je zahradnictví manželů Vladislava a Hanky Mourečkových.

 

      Letos je to právě 30 let, kdy v Sušici začali pod hlavičkou své firmy pěstovat a prodávat květinářské, sadařské, zahradnické a další zboží všeho druhu. Celá léta jsme zvyklí setkávat se s jejich šikovnýma rukama a neobvyklými nápady při výzdobách slavnostních společenských událostí, spoléháme na to, že jejich rajčata a papriky vzejdou a budou vytrvale plodit, nebo si k nim prostě jen chodíme pro radost z květinové krásy…

 

      Je dobře, že v Sušici mají své pevné základy nejen firmy, ale především lidé v nich. I oni zaslouží poděkování za to, že přečkali nedávnou velmi těžkou dobu, nevzdali to a nevzdávají ani dnes. Přejme jim, aby se jim v Sušici ještě dlouhá léta dařilo a aby ve zdraví a v pohodě stále patřili k místnímu životu a koloritu.

 

      Firma Zahradní centrum Moureček, připravila pro své zákazníky ke svému jubileu speciální akci jako poděkování. Ve středu 28. září 2022 (ano, celý sváteční den) zde můžete nakupovat za zvýhodněné ceny, s cenovým bonusem – 30 %. 

 

zahradni centrum mourecek 30 lett

-tz-

 

 


{jcomments off}