Pojď hrát hokej!

 

hokej - kopie

Pojď hrát hokej!

 

 

       Oddíl ledního hokeje HC Vlci Sušice, ve spolupráci s Českým hokejem, pořádá zajímavou akci – Týden hokeje. Akce je zaměřená na děti ve věku 4 – 8 let a jejich rodiče, při níž si mohou děti vyzkoušet opravdový trénink a zažít spoustu legrace a her se zkušenými trenéry.

 

       Pokud máte doma (v rodině, u známých, u sousedů) malého sportovce či sportovkyni a chce si zkusit hokej, máte teď ideální možnost s ním zajít na zimák. V Sušici se projekt „Pojď hrát hokej“ představí v úterý 25. ledna 2022 od 16:00 hodin na zimním stadionu v Sušici.

 

       Kromě zážitku z bruslení si každé dítě navíc domů odnese zajímavý hokejový dárek. Přijďte si vyzkoušet lední hokej a zažijte spoustu zábavy.

 

       Co všechno je potřeba si na akci přinést? Stačí jen brusle, helma a rukavice (postačí lyžařská helma). Pokud nedisponujete bruslemi a helmou, můžete se obrátit na Petra Maříka (email: marik.sou@seznam.cz, mob.: 603223653) s dotazem na možnost zapůjčení vybavení přímo na místě. Více informací najdete zde: www.hokejsusice.cz , facebook: HC vlci Sušice 

 

pojdhokej

 

 Mgr. Ing. Petr Mařík – předseda oddílu LH HC Vlci Sušice

 


 

{jcomments off}