Písecký víkend módy a designu 2021

 

 

Písecký víkend módy a designu 2021 představil udržitelné české módní značky

a nabídl venkovní designový trh

 

 

 

       Písecký víkend módy a designu 2021 nabídl o minulém víkendu, místním i návštěvníkům z celé republiky, jedinečnou módní přehlídku českých módních značek a designérů a dvoudenní designový trh složený pouze z kvalitních výběrových produktů. K vidění a zakoupení byly oděvy, dekorace, přírodní kosmetika, svíčky, mýdla a mnohé další. Gastro zóna nabízela dobroty z lokálních surovin a návštěvníci si mohli vychutnat skvělou kávu, skvělé víno, prosecco, masové i vegetariánské tataráky, sladké nebo polévku minestrone z tzv. “ošklivé” zeleniny.

 

       Sobotní módní přehlídka v divadle Fráni Šrámka byla jedinečná tím, že se na mole představily modelky různých konfekčních velikostí a potvrdily tak, že krásné jsou ženy všech typů postav a modeling již dávno není jen pro míry 90-60-90. Na mole v netradičních rolích zazářily vedle modelek i známé herečky Natálie Halouzková, Kateřina Pechová, Petra Nesvačilová a bio blogerka Lucie van Koten. Přehlídka byla oslavou české módy, udržitelné výroby a poctivého řemesla. Akce se konala v produkci Agentury Verona a za podpory města Písku. Hlavním partnerem byla značka ručně šité obuvi Vasky.

 

       Prezentované značky – Vasky, ONE VILLAGE, Jamie Collection, Ecstatic, nanoSPACE by LADA, Bagind, Paon, Lay Sedláková, Folbeur, Josefína Bakošová. 

  {gallery}Jitka/rok2021/zari/pisek{/gallery}

Foto : Václav Král – více fotografií zde

 

 

Veronika Poláková
Agentura Verona

 


{jcomments off}