Pro noční natáčení Policie Modrava v sušickém Kloubu bude potřeba sto lidí

 

Pro noční natáčení Policie Modrava v sušickém Kloubu bude potřeba sto lidí

 

Od konce května se na jihozápad Čech opět vrátí známý režisér Jaroslav Soukup. Bude pokračovat s natáčením oblíbeného seriálu, který proslavil nejen šumavskou přírodu, Policie Modrava. Zahrát si v něm mohou i místní.

jUKBG7x

 

Možnost účastnit se natáčení, vidět, jak takové natáčení probíhá a vydělat si i nějakou korunu, mají lidé žijící v místech natáčení. “Konkrétně například pro noční natáčení, které proběhne v Sušici v Tradičním kloubu v jednom letním dni, bude užito více než-li sto lidí ve věku cca od 18 – 38 let. Půjde přibližně o 50% holek a 50 % kluků. Kvůli aktuální epidemické situaci se bude registrace i casting provádět výhradně elektronicky. Nemusí tedy nikdo nikam jezdit, jak tomu bylo v minulosti. S ohledem na bezpečnost všech zúčastněných bude natáčení probíhat při dodržení přísných protiepidemických opatření,” uvedl Radek Hruška za Casting-Barrandov.

Kdo má zájem, může se zdarma zaregistrovat na adrese: Casting-Barrandov.cz/PolicieModrava

Celkem budou potřeba do stovky lidí, počítá se s hodně lidmi z Klatov, ale v tuto chvíli není nic známo konkrétního jako v případě Sušice a Kloubu. “Zájemci se mohou obecně zaregistrovat a v případě, že se do natáčení hodí, rádi se na ně obrátíme,” dodal Hruška.

 

Daniela Loudová

Klatovský deník

Zdroj: https://klatovsky.denik.cz/zpravy_region/pro-nocni-nataceni-policie-modrava-v-susickem-kloubu-bude-potreba-sto-lidi-20210.html?tutorial=1

{jcomments off}