116

Jubilejní koncert: 50 let SDS

50 let  mu na mládí neubralo

 

Velkolepé oslavy velkolepého výročí začaly přípravami už dávno dávno předtím, než se včera v sušické Sokolovně odehrál  výroční koncert Sušického dětského sboru, v němž se představila všechna oddělení sboru, včetně sboru bývalých členů.

 

114

 

Úžasná atmosféra, vzdávající hold neuvěřitelným pěti desítkám let práce sušického sboru a sbormistra JOSEFA BAIERLA, pro něhož (i jeho nejbližší) je sbor bez nadsázky rodinou, potěšila nejen stovky přítomných, ale díky online přenosu koncertu i ty, kteří se už do sokolovny nevešli.

 

Všem, kteří se za léta trvání sboru  jakkoli podíleli na tom, že  Sušici získává muzikantskou slávu po celém světě, podporuje talenty a vychovává generace zpěváků i muzikantů, samotnému městu a známým i neznámým příznivcům a sponzorům, všem rodinám, kterých se Sušický dětský sbor za celá ta léta ‘dotkl’, rodičům, kteří vytrvávají v obětavé podpoře…. prostě všem patří upřímné díky za to, že dnes můžeme být pyšní na to, co v Sušici máme. DĚKUJEME!

 

116

 

Pro ty, kteří  neměli možnost páteční koncert zažít ani zprostředkovaně, přinášíme alespoň statické útržky z online přenosu jubilejního koncertu. Program oslav probíhal i v sobotu, vrcholí večerním Sborovým plesem v Sokolovně.

-as-

 

{gallery}susice/2019/10_rijen/sbor_50/{/gallery}

 

{jcomments off}