Lyžování na Špičáku – přihlášky na kurzy

Už netrpělivě vyhlížíte zimu se sněhovou nadílkou? Kontrolujete a připravujete lyže, sáňky, plánujete rodinné sportovní aktivity? Šumavský Špičák už je připraven – je spuštěno přihlašování na víkendové kurzy lyžování.

deti lyze

 

Víkendové kurzy lžařské školy

Kurzy jsou vhodné pro děti starší šesti let (ročník 2012 a starší), které již zahájily povinnou školní docházku, nebo které jsou fyzicky zdatné absolvovat celodenní lyžařskou/snowboardovou výuku.

Žáci jsou podle výkonnostní úrovně a přibližného věku rozděleni do družstev po max. 12 žácích.
Do kurzu se mohou přihlásit i dospělí, kteří budou v samostatném družtsvu.
Kurzy probíhají ve Ski&Bike Špičák, pod vedením kvalifikovaných instruktorů. Lyžařský areál nabízí jedinečné zázemí a pestré profily sjezdových tratí pro všechny výkonnostní úrovně žáků.
Díky technickému zasněžování garantujeme kvalitní podmínky na svahu. Během kurzu mohou žáci využít sportovní halu, nedaleko sjezdovek, jako místo pro zahřátí, odpočinek a stravování.
Zábavnou formou učíme první krůčky na lyžích v dětském lyžařském hřišti, kde kromě pojízdného pásu dětem pomáhají zábavné figurky a jiné pomůcky.
Pokročilejší žáci využívají všechny sjezdovky a vleky nebo si výuku zpestřují návštěvou měřeného slalomu  nebo funparku.
 

PŘIHLÁŠENÍ:

Máte – li zájem o víkendové kurzy, vyplňte on-line přihlášku. Po jejím zpracování Vám budou zaslány  pokyny k platbě. Po připsání částky na náš účet Vám zašleme potvrzení o přijetí a v příloze slevový poukaz na jízdenku pro rodiče. Poukaz na 30% slevu na nákup celodenní jízdenky můžete uplatnit kdykoliv během zimní sezóny 18/19.


Uzávěrka přihlášek je 31.12.2018. Do tohoto data musí být převedeny peníze na účet. Přihlášky zaslané po tomto datu budou přijaty s 400,- Kč příplatkem, případně bez doplňkových služeb, pokud již budou kapacity plné.
 
 
Sobotní kurzy probíhají šest sobot po sobě jdoucích.
 
Termíny výuky : 12.1., 19.1., 26.1., 2.2., 9.2., 16.2.2019
 
 
 
Nedělní kurzy probíhají šest nedělí po sobě jdoucích.
 
Termíny výuky: 13.1., 20.1., 27.1., 3.2., 10.2., 17.2.2019

 

DALŠÍ PODROBNOSTI k připravovaným kurzům a ostatním aktivitám na Špičáku

NAJDETE  ZDE

logo.spicak.

 

 

{jcomments off}