Pomozte policii s pátráním

Kriminalisté odboru obecné kriminality Krajského ředitelství policie Plzeňského kraje pátrají po hledaném muži v níže uvedeném odkazu

(pokud je uvedený odkaz nefunkční, byla osoba již vypátrána):

hubler
http://aplikace.policie.cz/patrani-osoby/PersonDetail.aspx?person_id=11140122100304

Na hledaného byl dne 7.8.2013 Okresním soudem Plzeň-město vydán evropský zatýkací rozkaz.

Muž je hledaný pro podezření z pokračujícího trestného činu podvodu. Žádáme všechny občany, kteří by mohli poskytnout jakoukoliv informaci o výskytu, pohybu nebo pobytu jmenovaného, ať se obrátí na kteroukoliv služebnu Policie České republiky nebo volají na linku 158.

hledaný muž

HŰBLER MIROSLAV (Může se vydávat za HÜBLER Miroslav, HÜBLER Jaroslav, MALÝ Jaroslav)

 

 

 

Žádáme všechny občany, kteří by mohli poskytnout jakoukoliv informaci o výskytu, pohybu nebo pobytu jmenovaného, ať se obrátí na kteroukoliv služebnu Policie České republiky nebo volají na linku 158.

 

———-

Policisté zjišťují totožnost muže

 

Policisté na obvodním oddělení v Klatovech prověřují krádež, ke které došlo v pátek 27. dubna 2018. Policisté přijali oznámení o krádeži peněženky v obchodním domě nacházejícím se v Klatovech na ulici Šumavské. Poškozená si při nákupu odložila svoji kabelku do nákupního vozíku. Žena vybírala zboží a pachatel využil její nepozornosti a v době od 12.40 do 13.00 hodin z kabelky odcizil peněženku, ve které měla žena kartu pojištěnce zdravotní pojišťovny, finanční hotovost, kreditní a platební karty peněžních ústavů.

 

muz1  muz2

Popis muže:

Muž staršího věku měl na sobě tmavé kalhoty, bílé boty, hnědé sako, tmavý svetr, světlou košili nebo triko s rozhalenkou.

Policie žádá muže na přiloženém snímku, aby se přihlásil na obvodní oddělení v Klatovech číslo telefonu 974 334 651.

Žádáme i občany, kteří by mohli podat jakoukoli informaci o totožnosti muže, aby tak neprodleně učinili na uvedený kontakt nebo prostřednictvím e-mail: kt.oop.klatovy@pcr.cz.

 

-p cr-

 

{jcomments off}