policie nove

Žena zaútočila nožem

Fyzické napadení

 

KLATOVY – Kuchyňským nožem zranila svého partnera. 

V pondělí 1. ledna 2018 policisté z obvodního oddělení v Klatovech krátce po sedmnácté hodině přijali oznámení o fyzickém napadení. V Klatovech v domě na náměstí Míru třiatřicetiletá žena po slovním napadání se svým osmačtyřicetiletým druhem jej fyzicky napadla a kuchyňským nožem, který držela v ruce a muži způsobila zranění. Muž byl se zraněním převezen do zdravotnického zařízení a po ošetření propuštěn.

Žena se podrobila dechové zkoušce, která byla s negativním výsledkem.

Policie ve věci zahájila úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu ublížení na zdraví ve stadiu pokusu a případ dále prověřujeme.

 

 

Zloděje chytili, další lup si nestihl odnést

 

KAŠPERSKOHORSKOSilvestrovská krádež se u nepovedla

 

V neděli 31. prosince 2017 v obci na Kašperskohorsku pachatel vnikl do rekreační chalupy kde byl při svém neoprávněném pobytu v cizím objektu vyrušen policisty.

 

Po osmé hodině dopoledne muž vnikl  v obci Soběšice po vysazení skleněné výplně ve vchodových dveří do objektu, který prohledal a připravil si do dvou tašek věci k odcizení. Pachatel  místo opustil oknem a utíkal do lesního porostu, kde jej policista zadržel. Devětadvacetiletý muž ze Sušice byl zadržen v 8.50 hodin a k činu se přiznal.

Policie ve věci zahájila úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinů krádež a porušování domovní svobody. Po provedení úkonů byl muž propuštěn.

 

 

Výtržnictví

ŠVIHOVSKO – Oslavy Silvestra pojal po svém…

 

Policisté na obvodním oddělení ve Švihově prověřují střelbu z plynové pistole.

 

V obci na Švihovsku podezřelý čtyřiadvacetiletý muž z Klatovska 31. prosince loňského roku ve večerních hodinách vyrukoval s plynovou pistolí na veřejném prostranství.

 

Policisté vyjeli na místo incidentu, zbraň zajistili a bude podrobena znaleckému zkoumání. Na výzvu policistů se podezřelý muž podrobil dechové zkoušce a přístroj naměřil 2,02 promile alkoholu.

 

Policie ve věci zahájila úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu výtržnictví.

 

– p cr –

{jcomments off}