Zažít Vimperk jinak

 

Zažít Vimperk jinak (trochu jinak)

 

 

       První zářijové sobotní odpoledne zveme všechny obyvatele i návštěvníky města na jedinečnou akci Zažít Vimperk jinak. Jelikož byl celý tento rok ovlivněn nemocí covid-19 a opatřeními s ní souvisejícími, rozhodli jsme se pro trochu jiný koncept, než na jaký jste byli v minulých letech zvyklí.

 

       Začínáme v 15 hodin na tzv. Pivovarských terasách naproti gymnáziu. Na programu budou hry pro děti, tvořivé dílny, vodní hrátky, soutěže, deskové hry… A i dospělí si přijdou na své nejen u stánku s pivem a občerstvením – boudou moci například zavzpomínat na své dětství u kuliček a podobných retroher.

 

       Od 17 hodin je připravena pohádka O červené karkulce v podání divadelního spolku KOS Čkyně. Těšit se můžete na vskutku originální pojetí této české klasiky, které je určeno nejen malému divákovi.

 

       Vrcholem dne bude koncert oblíbené kapely MP3, která odstartuje v 19 hodin. Připravte se na to, že sedět a netančit se u této kapely prostě nedá!

 

       Přijďte si užít sobotu spolu s námi a zažít historicky první akci v prostoru, který se snad brzy dočká rozsáhlejších úprav – ostatně i o tom se zítra na Pivovarských terasách dozvíte.

 

FB IMG 1630438545773

 

 

Za Vimperk žije, z. s.
Adéla Jiříková  

{jcomments off}