Šumavský pohár 4.zápas

4. zápas Šumavský pohár 27.1.2019 ZS Veselí nad Lužnicí

 

TJ Lokomotiva Veselí n/Luž. – HC Vimperk 6:2 ( 0:2 , 6:0 , 0:0 )

sestava: Jeřábek, Kryštof, Drabeš, Bělová, Novotný, Huřík, Žampachová, Švík, Vinš, Vondrášek, Velek, Dvořák, Machovec, Sedláček, Vincík, Krejsa.

 

Hodnocení trenéra Davida Vinše: Na zápas do Veselí nad Lužnicí jsme se moc těšili. V rámci Šumavského poháru jsme ve Veselí předvedli výborný výkon. Jen se ukázalo, že od Nového roku se naše výkony hodně zvedli. Není nic lepšího než taková prověrka jako byla dnes. Soupeř složený z výborných hráčů, kteří výborně bruslí dnes ukázal proč patří ke špičce ročníku 2008. 

 

Náš tým začal zápas ve vysokém tempu a odehrál třetinu snů. Byla to radost sledovat všechny hráče jak plní všechny úkoly a se soupeřem drží krok. Dovolím si říct, že jsme byli i lepší. Bohužel nástup do druhé třetiny nám vůbec nevyšel a dostali jsme rychlé góly na které jsme nedokázali odpovědět. Soupeř byl v těchto chvílích jasně lepší a až na konci druhé třetiny jsme se znovu vrátili do hry. Třetí třetinu jsme odehráli bez inkasovaného gólu a zápas skončil 6:2 pro domácí. Za mě velká spokojenost za celkový herní projev.

 

Potěšilo mě , že jsme se hodně zvedli a určitě nebyli pro domácí lehkým soupeřem. Chválím celý tým za bojovnost a za dobré bruslení. Jsem rád, že hodiny strávené na zimáku se někde projevují. Ted nás čekají opět tréninky a v so se vydáme do Plzně na zápas proti Wolves. V úterý 5.2.2019 v 17:15 h nás čeká doma derby s týmem Strakonic.

 

{jcomments off}