04

8. charitativní vánoční bazar

8. VÁNOČNÍ BAZAR Občanského sdružení Stanislavy Chumanové

 

     V sobotu 1. prosince 2018 proběhl již 8. charitativní vánoční bazar Občanského sdružení Stanislavy Chumanové.

 

Velice děkujeme všem, kdo se na jeho přípravě a průběhu podíleli. Již tradičně se zapojila děvčata z Městského úřadu Vimperk – Renata Samohejlová s manželem, Helena Váchová a pomáhaly i jejich kamarádky Vendula Křížová, Růžena Kyselková a Petra Hadravová s manželem. Jitku Boškovou (členku našeho sdružení) pro nemoc plně zastoupil její manžel Láďa, do pomoci se zapojil také Martin Fišer za firmu VAVI. Také chceme poděkovat Střední škole ve Vimperku za zapůjčení prostor v Rožmberské ulici.

 

Poděkování patří také Vám, kdo jste věnovali věci do prodeje a především každému z Vás, kdo přispěl svým nákupem, nebo finančním darem.

 

Díky Vám všem jsme vybrali částku 13. 573 Kč, kterou jsme dorovnali na 14.000 Kč. Převážná část těchto prostředků bude přidána k hotovosti na účtu našeho sdružení a bude převedena spolku Šumava na nohou. Tím také přispějeme Adamovi na nový rotoped, Petře na nový vozík, Marečkovi na rehabilitační pobyt a Honzíkovi na vozík s vertikálním stojanem. Zůstatek bude použit na další charitativní činnost Občanského sdružení Stanislavy Chumanové, o kterých Vás budeme jako vždy informovat.

 

Ještě jednou děkujeme a přejeme Vám všem krásný a pohodový advent.

 

Za Občanské sdružení Stanislavy Chumanové, z.s. Věra Vávrová

 

{gallery}vimperk/2018/11_listopad/tiskovzprvaovnonmbazaru{/gallery}

 

Za fotky děkujeme Standovi Hubáčkovi a Zdeňkovi Formánkovi. 

 

{jcomments off}