6.mistrovský zápas

6.mistrovský zápas 3.11.2018 ZS Vimperk

HC Vimperk – IHC Písek 3:3 ( 0:1 , 1:1 , 2:1 )

sestava: Kryštof , Macorlík , Drabeš , Bělová , Novotný , Eigner , Huřík , Žampachová , Velek , Vinš , Vondrášek , Švík , Dvořák , Krejsa , Pixa , Vincík , Sedláček .

 

Hodnocení zápasu trenéra Davida Vinše: Po týdnu jsme opět přivítali tým z Písku , který tentokrát přijel v jiné sestavě a dobře posílen. Z mého pohledu se hrál celý zápas výborný zápas z obou stran , kterému nechybělo vůbec nic. Písečtí měli ve svém středu velmi šikovné hráče a bylo kolikrát obtížné hráče ubránit. My jsme se snažili dohánět vše bruslením a bojovností , která stála za tím , že výsledek je takový jaký je. Byla radost sledovat hráče z obou týmů jak nikdo nechce prohrát. My jsme tahali za kratší konec , ale v závěru jsme mohutným finišem dotáhli zápas na remízu. Chválím celý tým za bojovnost a brankaře za dobré výkony. Za mě víc takto hraných zápasů !!!!!!

 

Ted nás čeká týdenní práce na trénincích , přátelské zápasy teď v týdnu 14 dní necháme a zaměříme se na práci při tréninku. V neděli cestujeme na zápas do Plzně , kde nás čeká tým Pilsen Wolwes a budeme chtít bodovat. 

{jcomments off}