Z družiny zmizely děti!

To bylo nadělení! Ze školní družiny ZŠ Smetanova zmizely ve středu děti! Neztratily se, nikdo je nikam nezašantročil, ale jak už asi tušíte, proměnily se  v bytosti vládnoucí magií.

 

carodejnice smetanova 11

 

Opravdu  kouzelné odpoledne si děti z družiny užily se svými ‘staršími kmotrami’ z kouzelnické branže, které celou akci -čarodějnický slet- připravily. Více o  tom, jak to s nimi  dopadlo, vychovatelka družiny Hana Veselá:

 

     carodejnice smetanova 19  carodejnice smetanova 26

 

carodejnice smetanova 7

 

 

“Ve středu 30.dubna se v naší školní družině začaly dít podivné věci. Děti zmizely a všude se to hemžilo čarodějnicemi, ježibabami a čaroději. Byly k vidění i zasloužilé čarodějnice vysokého věku. Celé zábavné odpoledne odstartovala čarodějnická módní přehlídka. Čarodějnice zdobily skvěle ušité kostýmy podle poslední pařížské módy a zkrášleny byly značkovou kosmetikou. Prostě byly úchvatné!

 

 

      carodejnice smetanova 16  carodejnice smetanova 21

 

Následovaly další zábavné soutěže: přeskok pavučin, tanec s koštětem, tryskoslalom na koštěti a populární disciplína miss čarodějnice.

 

A kdo se stal vítězem? Přece každý, kdo se dokázal vydovádět, zasmát, zatančit a zasoutěžit. Závěr patřil pravé čarodějnické diskotéce. Naštěstí nám nikdo na koštěti neodletěl, a proto se můžeme za rok těšit na další čarodějnický slet. Všem čarodějům a čarodějnicím děkujeme za krásné odpoledne.”

 

{gallery}vimperk/2014/05_kveten/skola_vimperk/{/gallery}