Nepál křížem krážem


NEPÁL KŘÍŽEM KRÁŽEM, Honza “Tráva” Trávníček

 

v pátek 20. ledna 2023 od 20,00 hod v přísálí KD Malenice (Malenická Hospůdka).

 

Od treků po osmitisícovky.

Od nížin po velehory.

Jak vybrat správný trek a jak se na něj připravit?

Jak vybrat správnou expedici a jak se na ní připravit?

      NEPÁL JE TEĎ TRÁVOVO DRUHÝM DOMOVEM.

 

       Uběhlo však již mnoho let, kdy Honza „Tráva“ Trávníček vyměnil atletickou kariéru za horolezeckou. Z mladého sportujícího punkera se stal „rebel“ lezoucí do hor 🙂

 

      Hlavním obsahem poutavé přednášky (kombinující video a fotky doprovázené autentickým komentářem), jsou zajímavé momenty z jeho cestovatelsko – lezecké historie. Nakoukneme však i do období, kdy manažerování legendární skupiny ZNOUZECTNOST bylo hlavní náplní jeho volného času.

 

      I přesto, že se mu podařilo vystoupit na vrcholy pěti osmitisícovek (včetně těch asi nejobtížnějších – Annapurny a K2), jeho mottem zní:

      „Život není jen o samotných vrcholech, ale i o nádherné cestě k nim…“

 

      Je tedy jasné, že se můžete těšit na napínavé vyprávění a obrázky nejen ze samotných expedic, ale hlavně z jeho milovaného Nepálu, taktéž z Tibetu. Poznáte cestovatelsky zajímavá místa a seznámíte se s místními přátelskými obyvateli a poznáte, že s úsměvem se žije lépe. Společně se podíváte i na nejzajímavější chvilky z nejkrásnějších nepálských treků.Zjistíte jak se otevírá a jak funguje Czech Pub v Nepálu – české centrum. Dostanete doporučení na výběr treku či expedice a jak se připravit.

 

       Vstupné jako vždy dobrovolné a část výtěžku bude věnována na charitativní účely.

 

       Na viděnou se těší Vašek Štětina

 


{jcomments off}