Rušení akcí, omezení počtu návštěvníků

akce ruseni
Vážení čtenáři, návštěvníci akcí,

vzhledem k mimořádným opatřením (INFO ZDE)

dochází k rušení naplánovaných sportovních, společenských i kulturních akcí, nebo změně  podmínek jejich konání (snížení možného počtu účastníků).

 

Vzhledem k tomu, že na stránkách isusice.eu jsou v sekcích AKCE DNE a ŠUMAVSKÉ KALENDÁRIUM, zveřejňovány pozvánky na  akce ve městě a okolí i několik týdnů předem, upozorňujeme, že je nutné si  před plánovanou návštěvou vybrané akce ověřit, zda se koná, případně, zda nejsou upraveny podmínky uskutečnění.

 

Není bohužel v silách redakce ověřit aktuálně každou z avizovaných akcí, ale  při předpokladu respektování  mimořádných opatření nařízených Ministerstvem zdravotnictví je možné  odvodit, že pořadatelé na tato opatření zareagují.

 

Snažíme se o zrušených akcích informovat také prostřednictvím facebookových stránek isusice.eu, pokud tyto informace zjistíme.

 

Jestli tedy plánujete, i přes vydaná opatření, návštěvu některých programů, je vhodné si jejich uskutečnění ověřit přímo u pořadatelů, na jejich webových či facebokových stránkách, kde většina z nich informace zveřejňuje a aktualizuje.

 

 

Děkujeme za pochopení a vaši trvalou čtenářskou přízeň.

 

Redakce logo šumava

 

 

{jcomments off}