Sněhurka a mooooc trpaslíčků

1sportoviste

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sněhurka a mooooc trpaslíků

Není to nová pohádka, i když… Ono vlastně každé cvičení mrňousků s rodiči a předškoláčků, je tak trochu pohádkové, protože nikdy nevíte, kolik kouzelných okamžiků přinese. O tom by mohla Hanka Habartová, cvičitelka, která se o sušickou drobotinu neúnavně a stále s úsměvem stará, vyprávět.

 30hala

A co teprve, když se malí sportovci převtělí do pohádkových bytostí, vybaví se potřebnými kostýmy a maskami… To byl rej! Cvičitelka Sněhurka měla co dělat, aby houfy svých trpaslíčků zabavila a uhlídala. Dva dny po sobě se věnovala opravdu hodně barevnému cvičení.

 

V úterý 12. února to bylo při karnevalu pro mrňousky a jejich dospěláky, ve sportovní hale vedle gymnázia, ve středu se pak předvedli předškoláčci v zrcadlovém sále sportoviště.

 

Děti přišly v opravdu nádherných maskách a kromě toho, že jim to moc slušelo a byly roztomilé, odváděly i tradičně poctivé výkony. Sportovně zaměřené rejdění se pochopitelně neobešlo bez pořádné dávky muziky, a tak v přestávkách mezi naháněním neposedného Nezbedy, hraní pexesa, pohybového domina, židličkované bez židliček a dalších disciplín, také zpívaly a tančily se Sněhurkou.

 

Kdo si barevné odpoledne užil nejvíc?

„Je těžké říct, kdo si karneval a sním spojené rejdění víc užil – děti, nebo dospěláci? Děti byly spokojené, usměvavé a „vyřáděné“, ale víc si vzácnost takových chvil určitě uvědomili právě dospěláci, kteří se naprosto odpoutali od všedních starostí a v kouzelném světě strávili se svými dětmi krásné chvíle. A já jim za to děkuji, byli, jako vždy, báječní!“ dodává Sněhurka Hanka s úsměvem.

 

33hala

 

-hh,as-

 

{gallery}susice/2019/02_unor/maskarni/halatj/{/gallery}

 

{gallery}susice/2019/02_unor/maskarni/sportoviste/{/gallery}

 

{jcomments off}