PŮLFEST – festival na koupališti /24. 8.

PŮLFEST – to je letní minifestival na letním koupališti v Sušici pro celé rodiny

 

 začínáme 24. 8.  ve 12 hodin!

 

I závěr léta je třeba řádně oslavit a proto si naplánujte, jak si ho užít s celou rodinou na sušickém koupališti:

 

Na své si přijdou příznivci dobré hudby a letní zábavy. Akce začíná ve dvanáct hodin dětskými soutěžemi a animačními programy pro děti a dospělé. Ve dvě začínají hrát první kapely a vše vyvrcholí slavnostním ohňostrojem.

 

 s-m-s logo

 

Přijďte se rozloučit s prázdninami a letní sezonou. Festival PŮLFEST startuje v pátek 24. srpna v pravé poledne na sušickém koupališti.

 

Dospělí se mohou těšit na čtyři koncerty a ukázkové lekce aqua aerobicu, děti se vyřádí na skákacím hradu, trampolínách, zasoutěží si o drobné ceny a na závěr večera je připravený i ohňostroj. Akci pořádají Sportoviště města Sušice ve spolupráci s kulturním centrem Sirkus.

 

Zazní folk i rock´n´roll
Bohatý hudební program začne ve 14 hodin koncertem sušického učitele a písničkáře Pavla Hořejše s kapelou, jehož dva úspěšné videoklipy zhlédlo na internetu přes 70 tisíc lidí. V 15:30 vystoupí písničkářka Mia s vlastní tvorbou a její hudební hosté. V 17 hodin potěší posluchače folk-popové pražské duo Brigita & Štěpán, které je sušickému publiku známé už z předchozích ročníků. Sérii koncertů ukončí rock´n´rollová klatovská kapela The Shower.

 

ÚČINKUJÍCÍ KAPELY:

 

OD VYSTOUPÍ
14:00 Pavel Hořejš s kapelou
15:30 Mia a hosté
17:00 Štěpán & Brigita
19:00 The Shower

 

Zábava pro děti i dospělé

 

V pauze mezi koncerty budou probíhat lekce aqua aerobicu přímo v bazénu a soutěže i další animační program pro děti všech věkových skupin. Chybět nebude ani oblíbený skákací hrad, trampolíny a další dětské atrakce. Na závěr večera se ve 20:30 můžete těšit na slavnostní ohňostroj. 

 

Vstupné na akci, která ukončí letní tématické večery je 100,- Kč dospělí, 50 Kč zlevněné vstupné.

 

pulfest koupaliste


pulfest-vystrizek

Ve 20:30 se můžete těšit na ohňostroj.

 

 

 

Krásné zakončení léta přejí pořadatelé…

{jcomments off}