Mladší žáci HC Vimperk

21.mistrovský zápas ZS Vimperk – 29.2.2020

HC Vimperk – HC Střelci JH 5:5 ( 4:2 , 1:0 , 0:3 )

nominace: Kryštof, Drabeš, Bělová, Novotný, Borovka, Kříž, Velek, Vinš, Vondrášek, Švík, Krejsa, Sedláček, Karvan, Vincík, Machovec.

 

22.mistrovský zápas ZS Vimperk – 1.3. 2020

HC Vimperk – HC Strakonice 4:1 ( 0:1 , 1:0 , 3:0 )

nominace: Kryštof, Drabeš, Bělová, Kříž, Borovka, Voldřichová, Vinš, Novotný, Švík, Krejsa, Sedláček, Karvan, Vincík, Machovec.

Hodnocení trenéra Davida Vinše: V sobotní předehrávce jsme přivítali tým z J.Hradce. Po dvě třetiny si myslím, že jsme byli lepší tým, ale hokej se hraje na branky a my je nedávali. Pokračovalo naše trápení z předešlých zápasů a výsledek toho byl, že soupeř v poslední třetině dorovnal skóre a nechybělo moc, aby výsledek otočil na svojí stranu. Chybí nám ta lehkost ze zápasů před Vánocemi, je to od nás taková horská dráha nahoru a dolu. V neděli jsme doma přivítali v derby celek ze Strakonic. Po dvě třetiny se opakovala naše nemohoucnost překonat brankáře hostů a po druhé třetině byl stav 1:1. Celkově si myslím , že jsme byli lepší a soupeře jsme jasně přestříleli a přebruslili, ale opět ta naše koncovka a nemohoucnost v prostoru kolem brany, kde nejsme a chceme dávat góly z prostoru jako jsou rohy a za bránou.

 

Máme na čem pracovat a již za týden nás doma čeká Jarní pohár 2020 celodenní turnaj, který pořádáme ve Vimperku tuto sobotu 7.3.2020 od 9:00 h a přivítáme týmy Příbrami , Wolves Pilsen a Kobra Praha. Zveme všechny do hlediště, kteří mají chuť povzbudit malé hokejky. 

 

{jcomments off}