4. ročník Vimperské bulky

 

 

4. ročník Vimperské bulky

 

 

 

 

       Dne 8.2.2020 proběhl ve Vimperku v hostinci Na Koreji 4. ročník Vimperské bulky. Turnaje se zúčastnilo rekordních 41 hráčů z celého Prachatického okresu. Jako obvykle turnaj pořádal Zdeněk Slivárich a Splašené veverky, spol. s r.o., kteří zajistili hodnotné ceny. Hlavním sponzorem turnaje byla společnost VAVI se sídlem ve Vimperku, která věnovala 5 voucherů na luxusní zakázkové košile a jako bonus pro vítěze i zakázkové pánské trenýrky. Na ceny přispěl i Odbor kultury a školství ve Vimperku částkou 2.000,- Kč. Ceny byly zajištěny pro všechny zúčastněné hráče.

 

 

       Turnaj se konal na 3 kola, kdy každé kolo trvalo 80 minut. Celkově nejvíc peněz vyhrál David Fleischmann ze Čkyně, a to 56,- Kč, druhý se umístil Jaroslav Fuchs z Vimperka s částkou 54,- Kč a na třetím místě skončili Vladislav Marek z Prachatic a Vojta Zajac z Lenory, kterým se podařilo vyhrát shodně 45,- Kč.

 

 

Zkrácená tabulka úspěšných hráčů:

 

tabulka

 

 

 

       Součástí turnaje byla i tombola, do které taktéž přispěla firma VAVI z Vimperka, kde výherci obdrželi trenky, šály a další hodnotné ceny. Věcné dary osobně předávala paní Věra Vávrová ze společnosti VAVI Vimperk.

 

 

       Všichni hráči s povděkem kvitovali nejen kvalitní organizaci celého turnaje, ale i bezchybnou obsluhu hostince Na Koreji a výborný guláš, který osobně připravil pan František Břečka.

 

 

       Tedy nezbývá, než pozvat hráče na nejbližší velký turnaj, který se koná v Malontech dne 22.2.2020. Prezentace probíhá do 12,00 hod.

 

 

Zde fotky:

 {gallery}Jitka/rok2020/unor/bulka{/gallery}

 

Text: Milan Pešek
Foto: Stanislav Hubáček

{jcomments off}