Zakletá hala v Sezimovo Ústí

 

 

 

Zakletá hala v Sezimovo Ústí

 

 

 

 

 

      Vánoční čas je definitivně pryč, tudíž se můžeme vrátit ke sportovním událostem. Tři dny před Štědrým dnem, se vimperští florbalisté vydali na delší cestu do Sezimova Ústí, kde odehráli dvakrát 1. Kolo Poháru České pojišťovny a jeden ligový turnaj a v ani jednom případě se vimperským příliš nedařilo. Tentokrát na ně čekali ligoví soupeři, druhý tým tabulky Milevsko a pořádající tým z Chýnova.

 

 

 

 

FBC Došwich Milevsko – TJ Šumavan Vimperk 4:3 ( 3:1 – 0:1 – 1:1 )

 

 

Branky Vpk: 06:18 Hrdlička (Gabauer), 20:05 Havelka, 40:47 Chval (Gabauer)

Vyloučení: 1:0 (5min (MIL)) – Využití: 0:0 – V oslabení: 0:0

Rozhodčí: Martin Draxler a Jiří Kučera – Diváků: 8

Průběh utkání: 1:0, 1:1, 3:1, 3:2, 4:2, 4:3

Sestava: Sippl – Pešl ml., Gabauer, Hrdlička; Pešl st., Robl – Hradil, Havelka, Pek; Chval

 

 

 

 

Hodnocení prvního utkání trenérem Vladimírem Pešlem ml.:

 

      Na suveréní tým z Milevska jsme se snažili nastoupit opatrně. Věděli jsme, že jsou velmi mladý běhavý tým a proto jsme zvolili spíše vyčkávací taktiku. Po pár vteřinách jsme navíc ihned inkasovali. Přesto, že se nám dařila taktika držet podle plánu a leč jsme se snažili sebevíc, Milevsko si vytvářelo dost šancí. Do menších šancí jsme se dostali i my, ale gólově prosadit bylo těžší. Pouze jedna nechtěná teč skončila za zády soupeřova brankáře. Navíc jsme inkasovali ještě dvakrát a první třetina skončila lépe o dvě branky pro hosty. Druhá část probíhala podobně jako první, stále mělo na vrh Milevsko, ale jediné gólové prosazení v této třetině přišlo pouze na naší straně, proměněným trestným střílením. V závěru této části nesmyslným podkopnutím nohou našeho hráče v přerušené hře se Milevsko oslabilo na pět minut. Tato přesilovka byla zřejmě rozhodující. Leč byla přerušena druhou přestávkou, měli jsme ji několikrát využít a obrátit vedení na naši stranu. Nestalo se tak a naopak soupeř poodskočil opět o dvě branky. V závěru se nám podařilo zamknout soupeře kolem jeho branky, ale vyplynulo z toho jen snížení. Následný timeout a odvolání brankáře k vyrovnání nepomohlo.

 

 

 florbal2

 

 

 

TJ Šumavan Vimperk – TJ Sokol Chýnov 6:13 ( 2:5 – 2:4 – 2:4 )

 

 

Branky Vpk: 01:02 Gabauer, 12:22 Pešl ml. (Robl), 15:59 Havelka, 18:21 Gabauer (Chval), 31:43 Gabauer (Pešl ml.), 43:29 Gabauer (Pešl st.)

Vyloučení: 2:1 – Využití: 0:0 – V oslabení: 0:0

Rozhodčí: Martin Draxler a Jiří Kučera – Diváků: 10

Průběh utkání: 0:1, 1:1, 1:4, 2:4, 2:5, 3:5, 3:6, 4:6, 4:10, 5:10, 5:13, 6:13

Sestava: Sippl – Pešl ml., Gabauer, Hrdlička; Pešl st., Robl – Hradil, Havelka, Pek; Chval

 

 

 

Hodnocení druhého utkání trenérem Vladimírem Pešlem ml.:

 

      Proti soupeři z Chýnova se hraje velmi těžko. Dělá nám velké problémy, že tento tým hraje stejnou taktickou hru jako my a to vyčkávání na chyby soupeře a rychlé protiútoky. Chýnov nás dobře dostával do situace, kdy jsme to měli být my, co budou tvořit hru a to nám dělalo problémy. V první třetině jsme se ještě gólově drželi, ale soupeř stále přidával branky po rychlých akcích na jeden dotek, kdy přihrávka na střed hřiště a následné protečování do stran vedla k častým přečíslením. Navíc po obdržených brankách pomalu padala na naše hráče deka, i tím že jsme si nešťastně dali dva vlastní góly, věděli jsme, že je to postě zápas blbec, kdy ať na cokoliv sáhneme, nevydaří se to. Výsledek tomu i odpovídá.

 

 

 

 

Celkové shrnutí:

 

       V této hale nám prostě není souzeno. Je pravdou, že po předchozí vítězné šnůře, kdy jsme skoro pokaždé vyhrávali o jednu branku, něco podobného muselo přijít. Vrátilo nás to zpátky na zem a víme, že musíme dále makat. Aktuálně nám patří třetí místo, kdy na první Milevsko ztrácíme dva body a druhý Chýnov je před námi pouze skóre.

 

       Další turnaj sehrajeme už tuto sobotu 18.1. v obloukové sportovní hale ve Strakonicích proti FBC Strakonice B (10:30) a Banes Florbal Soběslav (14:00). Přijeďte nás podpořit!!

 

 

 

fcb

 

 

 

Pokud jsi starší 15ti let, PŘIDEJ SE K NÁM!!

Pokud se chceš přidat mezi nás nebo navázat s klubem jinou spolupráci stačí napsat na florbal.vimperk@seznam.cz

 

Držte nám palce a sledujte nás na

www.facebook.com/vimperskyflorbal

www.fbcvimperk.cz

 

Máme též florbal pro veřejnost každou středu, kam si může přijít zahrát každý.

https://www.facebook.com/groups/325008047560071

 

 

Tělocvična ZŠ Smetanova

Středa 19:30 – 21:00  

{jcomments off}