Jarní benefiční koncert

 

 

 

Pozvánka na jarní benefiční koncert Veroniky Spiegelové

 

 

 

Benefiční koncert Veroniky Spiegelové odstartuje charitativní projekt Show Your Help

 

 

 

 

     Milí hudební příznivci, ráda bych Vás pozvala na náš v pořadí již 4. benefiční koncert, který se uskuteční v neděli 24. března 2019 od 18:00 v Městském kulturním středisku ve Vimperku. Mám velkou radost, že spolu se mnou na vimperském pódiu opět vystoupí moje skvělá kapela a hosté, včetně zpěvačky Barbory Švarcové, akordeonisty Milana Ernesta, bubeníka Honzy Košiny či kytaristy Michala Kováře, kteří pocházejí z Vimperka a okolí. Ty doplní moji kamarádi a výborní muzikanti z Pražské konzervatoře, Konzervatoře Jaroslava Ježka či Pedagogické fakulty Univerzity Karlovy. Společně pro Vás připravujeme program složený převážně z českých šansonových aspiglova folkových písní, těšit se ale můžete i na několik jazzových čísel.

 

 

   Náš koncert symbolicky odstartuje charitativní projekt Show Your Help (Ukaž svou pomoc), nad kterým jsem převzala záštitu spolu se svým kamarádem Šimonem Blaschkem. Iniciativa Show Your Help, se kterou Šimon již několik let spolupracuje, byla založena partou přátel z kulturního prostředí za účelem podpory potřebných lidí ve svém okolí. Iniciativa odstartovala nejprve na Vysočině, nyní ale funguje již po celé republice a od jara do podzimu tohoto roku bude podporovat projekt právě v našem regionu.

   

 

     Cílem celého projektu bude získat finanční prostředky na nákup potřebných pomůcek pro vimperskou nemocnici, včetně ergodílny, která v rámci ní již několik let funguje a snaží se udělat pobyt pacientů v nemocnici příjemnější, smysluplnější a důstojnější. Právě na tyto účely poputuje výtěžek z našeho koncertu i z dalších (nejen) kulturních akcí, které se v rámci projektu uskuteční. Po koncertu navíc proběhne charitativní prodej výrobků, které pacienti v dílně vlastnoručně vyrobili. Kromě hudebního zážitku si tedy z koncertu můžete odnést i malý dáreček.

 

 

 

       Přijďte si spolu s námi užít večer plný krásné hudby a zároveň přispět na dobrou věc.

 

  

       Těšíme se na vás!

 

Veronika Spiegelová 

{jcomments off}