Bývalá knihovna ožívá

Bývalá knihovna ožívá

 

i dnes se budeme bavit o tom, co vše se odehrává v bývalé knihovně, nyní Evangelické církvi metodistické Vimperk.

 

Tak jako probíhají kurzy angličtiny a němčiny, tak probíhá setkávání maminek s dětmi v mateřském centru Bodlina.

      Toto setkávání probíhá každou středu a někdy i v pátek zhruba od půl 10 do 12 hodin. Navzájem se poznávají maminky i jejich malé ratolesti ve věkovém rozhraní 1-3 roky. Je to úžasné, jaká rozmanitost se v nich skrývá. Jak každé dítě je vyjímečné a skvělé, a jak maminky mají možnost si spolu povídat.

Pravidelně máme krátký program, někdy malé tvoření. Po tomto programu následuje volná zábava, kdy si děti hrají, prostě si užívají.

      Je příjemné vidět, jak se děti i maminky navzájem poznávají a získávají nová přátelství. To nás moc těší. Snad je to pro maminky dobrým přínosem v jejich každodenní životě. Děkujeme Vám.

 

Zdeněk Neužil – ECM Vimperk

 

{gallery}vimperk/2018/12_prosinec/bodlina{/gallery}

 

      Již druhý měsíc navštěvuji mateřské centrum Bodlina ve Vimperku, o které se stará Zdeněk Neužil.

Je otevřeno vždy ve středu dopoledne a pro velký zájem maminek teď i v pátek. Jsem velice ráda, že je ve Vimperku tato možnost. Každá maminka mi dá jistě za pravdu, že s malým dítětem není tolik míst , kam zajít, kde by bylo dobře mamince i dítěti. Vládne tu velice přátelská atmosféra, děti se učí písničky a říkadla,je tu pro ně připraveno plno pěkných hraček a nakonec i maminky si přijdou na své. Jako bonus si můžem dát malé občerstvení ve formě kávy nebo čaje, starostlivě připravenou již zmíněným Zdeňkem Neužilem a popovídat o radostech i starostech s jejich ratolestmi:)

Pro mě jsou to vždy 2 příjemně strávené hodiny. Můj syn Vojtík i já vypadneme z denního stereotypu, on odchází vydováděný a já spokojená, že mu chvíli nemusím vymýšlet program. Toto centrum mohu doporučit všem maminkám, které chtějí trochu jinak zabavit své děti , popovídat při šálku kávy a vypadnout z kolotoče všedních dnů.

Těším se na další návštěvu

Jana Košková  

 

{jcomments off}