Vimperský fotbal očima Jaroslava Uhlíka

Jak si vedli vimperští fotbalisté v podzimní sezóně 2018 jsme se zeptali jejich předsedy pana Jaroslav Uhlíka?

 

     “Jednoduchá odpověď – vedli jsme si skvěle. Ne, určitě to takto nezkrátím. Naše jednotlivé týmy od mužů až po pětileté děti mají za sebou perfektní podzim a to jsme byli docela dost handicapováni z důvodu rekonstrukce oválu na hřišti, kdy jsme v 90% procentech využívali k tréninkům malé hřiště pod tenisovými kurty a mistrovská utkání jsme museli povětšinou odehrát na hřištích soupeřů, což bylo dosti finančně náročné ohledně dopravy.

 

     Co se týká mužů, tak ty mají za sebou výsledkově nejlepší podzim v nové éře jejich znovuzaložení. O mládeži ani nemluvím, vždyť dorost, žáky i přípravky máme v krajském přeboru, kde hrají většinou proti starším soupeřům (týká se mladšího dorostu, starších a mladších žáků a také mladší přípravky “C”, která dokonce hraje proti o tři roky starším soupeřům). Ne nadarmo se po našem jihočeském kraji říká, že máme v poslední době nejlepší mládež v kraji, čehož si již všimly třeba FC Viktoria Plzeň či SK Slavia Praha, jejichž skauti jsou celkem pravidelnými diváky našich mládežnických utkání.

 

     Je potřeba poděkovat všem obětavým trenérům a trenérkám našich týmů, vedení naší TJ v čele s Liborem Kudláčem a Ing. Janem Králem, samozřejmě také Městu Vimperk a našim sponzorům. Je to sice dost předčasné, ale chtěl bych Vám všem popřát hezké vánoce a mnoho štěstí a zdraví do nového roku.”

 

 

Jaroslav Uhlík

TJ Šumavan Vimperk z.s.

předseda oddílu kopané 

 

    {gallery}vimperk/2018/foto_zdenek_formanek/listopad/uhlik_rozhovor/{/gallery}

 

231

 

{jcomments off}