8.mistrovský zápas

8.mistrovský zápas 24.11.2018 ZS Vimperk

HC Vimperk – HC Tábor B 2:1 ( 1:1 , 1:0 , 0:0 )

sestava: Jeřábek, Macorlík, Drabeš, Bělová, Novotný, Žampachová, Huřík, Vinš, Vondrášek, Švík, Vincík, Krejsa, Sedláček, Stohr, Eigner, Pixa.

 

Hodnocení trenéra Davida Vinše: Předem hodnocení dnešního zápasu děkuji do Tábora , kde jsme se domluvili na sestavě, aby nedopadl zápas jak v Táboře a hosté přivezli silný tým v sestavě s hodně urostlými hráči a odehrál se pro nás velmi kvalitní zápas. Už výsledek napovídá, že to byl boj až do konce a já jsem rád , že jsme zápas dotáhli do vítězného konce.

 

Dobře jsme bruslili a bojovali. Přál jsem hráčům konečně výhru po sérii nevydařených zápasů a to se povedl. Premiéru si u mladších žáků odbyl Honzík Stohr ročník 09 a odehrál výborný zápas korunovaný gólem. Jen tak dál !!!!! Celkově všichni až na malé vyjímky odehráli skvělý zápas. Takový, který bych si představoval každý týden. Jediné na čem musíme stále pracovat je soustředění od první hozené bule poněvadž jsme opět prohrávali po prvním střídáním.

 

Ted nás čeká klasicky tvrdá práce v týdnu na trénincích a příští týden nás čeká dvojkolo v so v Č. Krumlově a v ne v ČB na Lvech. 

{jcomments off}