Pojď se s námi proběhnout!

Pojď se s námi proběhnout!

 

     Podzim se nezadržitelně blíží, dny se krátí, počasí začíná zlobit. Pojďte společně s námi aktivně strávit čas a naladit se tak na pozitivní vlnu. Jak na to? Inu, je to jednoduché!

Pojďte se s kamarády proběhnout, zasoutěžit si…

 

Je tu týmová soutěž. Nechcete sportovat sami, chcete naopak sdílet svoje sportovní výkony s partou kamarádů, kolegů z práce, nebo spoluhráčů? Připravili jsme pro vás týmovou výzvu – “Velká cena Vimperka”.

 

Myslíme, že toto ve Vimperku zatím chybělo. Dětí nám v oddílech sportuje dost, ale co dospěláci? Půjdete s námi příkladem? Vyhlašujeme první ročník Velké ceny pro “velké” sportovce a my se opravdu těšíme. Sestavte ten nejlepší tým pěti bezva lidiček a pojďte s námi do toho. Dokažte, že Vimperk je město sportu nejen v hospodách, u televize, v sázkových kancelářích, ve všech fungujících klubech a oddílech, či ve sportovním gymnáziu.

 

Jednotlivé závody první, tzv. podzimní velké ceny, se budou konat v termínech závodů seriálu 5x Vimperkem. Žádný strach. Délky tras budou uzpůsobeny tak, aby je byl schopen absolvovat každý alespoň trochu sportující člověk. Následovat bude zimní, letní, mokrá, či atletická Velká cena. Uvidíme …

 

Při Velké ceně jsou samozřejmě důležité výsledky. Vyhodnotíme nejlepší týmy. Ale o co jde především? Jde tu hlavně o zábavu, potkávání lidí se stejnými zálibami, sdílení společné radosti skrze aktivní životní styl a pohodovou, uvolněnou atmosféru.

 

Zaujala vás “Velká cena Vimperka 2018”? Termíny závodů a informace jak přihlásit váš tým najdete zde: http://bit.ly/2wP3k8D

 

Cítíte, že by pro vás byla Velká cena Vimperka moc náročná? Chystáte se udělat první krůčky v běhu a nedaří se vám začít? “Benefiční běh” je právě tím Vaším pohodovým startem!

 

A zároveň ukážete, že vám nejsou druzí lhostejní a to je přece úžasné.

 

Více než kdy jindy právě zde platí známé Coubertinovo heslo “Není důležité vyhrát, ale zúčastnit se”. Ať běh či chůze, všechny srdečně zveme spolu s Oblastní charitou Vimperk na Benefiční běh na podporu její činnosti.

 

Registrace se otevírá 11.9. v 16h na dopravním hřišti ZŠ TGM, samotný start pak proběhne v 18h tamtéž a poběží se 2, nebo 4 kilometry. Jak si kdo troufne?

Více info zde: http://vimperk.charita.cz/o-nas/akce/beneficni-beh-2018/

 

Sportujete pravidelně a máte rádi opravdové výzvy? Pak je pro vás to pravé ořechové seriál “5x Vimperkem”.

 

5 závodů, 5 výzev, 5 různých forem sportovního tréninku. Je pro vás hobby závodění málo, chcete se poměřit s ostatními “prestižáky” a studenty sportovního gymnázia? Hurá do toho.

 

Kompletní informace o jednotlivých závodech a přihláškách naleznete zde: http://bit.ly/2LUQES8

 

Těšíme se na vás!

Ondřej Šavrňák, Karel Hudeček  

 

{jcomments off}