Vimperáci 2018

Vážení Vimperáci,

 

logopředstavujeme vám naší kandidátku. Je nás 17 a jsme z různých profesí a různého věku. Jsme toho názoru, že je potřeba hledět do budoucna a strategicky posouvat Vimperk kupředu s využitím potenciálu našeho města, o kterém přeci všichni dobře víme.

 

Jednoznačně říkáme, že nebudeme podporovat další zadlužování města. Přesto má město Vimperk reálné možnosti některé věci v následujících letech alespoň z části zrealizovat. Jsou to věci investiční, ale i věci méně finančně náročné. Jejich realizace často záleží na finančních možnostech města a my chceme k těmto věcem přistupovat zodpovědně a bez toho, že město zadlužíme na řadu let dopředu a v podstatě ochromíme jeho činnost. Chceme se naopak zaměřit na možnosti, jak peníze do Vimperka dostat – využití dotačních titulů a to nejenom těch velkých, ale i drobných grantů, které jsou mnohdy snáze dostupné.Zároveň chceme rozumně hospodařit a nepodporovat nesmyslné projekty.

logo2Řada věcí, které Vimperk potřebuje, ale není jen o penězích. Velmi často stačí jen ochota, vůle a spolupráce.

 

 

Nebudeme slibovat, ale budeme uvádět směr, kterým se může město ubírat, a tento směr budeme chtít systematicky naplňovat.

Podrobný program včetně našich priorit představíme v následujících dnech.

 

Kandidujeme pod číslem 9.

Vimperáci, Hlavu vzhůru!  

 

1

 

{jcomments off}